600.

Hey bloggen !

Dagen har varit gryym, haha, valsat runt på idrotten. Sedan långlunch, engelska kp, promenad till ica, sista föreläsningen på ks och sedan var jag kvar i skolan ett tag och fixade. Sedan hem till raggmunkarna ! Nu sa jag packa ihop det sista tills imorgon och då är det en ny dag!

Marocko, atlasbergen vackra plats

live your dreams !

Hey. Sitter i skolan och ska iväg på idrott snart! Vi ska vals runt och spela bollsport tror jag :] sen blir det engelska och lite saker fixade med klassen och sedan en snabbis på staden för att fixa inför löördagsfesten :D Nu drar vi till bussen, pussen!

life is beautiful


Who says?

Jag funderade på en sak i stallet när jag lekte med missarna där.
kan katter vara tvillingar?! Alltså inte bara syskon utan tvliingar..


kolla vad lika dem är?!

Godnatt älsklingar !


My Day

Hellooo!
Idag har tiden gått lååångsamt hela skoldagen, en timme kändes som 4. Så man hann med massor samntidigt som ingenting hände. Så vad har jag egentligen gjort idag? Ingenting i skolan, utom det vanliga och så har jag lämnat in svenskan ! :D
Sedan åkte jag med Elin till hästisarna och katterna och hundarna. Vi red jättelångt och jag var fett duktigt. hahahahah. Elin är lätt grym på att rida och jag lär mig mer och mer...!

hell yeah :D
Sedan käkade vi våfflor och sedan bussen hem! På centralen mötte jag upp sis och så cyklade vi hem. Snart läggdags, ögonen går i kors ;)

puss

GODNATT !


non violence




LOVE LIVE LAUGH


loveit. ett måste till vår och sommar, frågan är bara vilken...


dreaming out loud

vadå b?

are you leaving?

Nu lämnar jag snart datorn för sängen. Psykist är ju klockan 11 och jag ska upp 6 så... ;)

T.I. – Castle Walls - feat. Christina Aguilera

Önskar att jag hade något roligare att skriva om. Har spelat plump med familjen nu på kvällen och kan jag berätta att jag är en ganska stolt tvåa, av sex spelare, 2 poäng efter pappa. Imorgon är det måndag och då är det dags för nationella i matte, matte spets och franska kp. Och så ska jag, tillslut äntligen, lämna in mitt författarporträtt. Sedan ska vi se om jag kan få några andra viktiga saker gjorda också!

hihihi, jag måste säga att jag fångade ögonblicket, visst?


baby i like it





vi ska gå hand i hand du och jag

Hey snyggingar! :D

Har haft en dunderhelg trots att jag har mått illa hela fredagen ;) På lördagen var jag och elin på Cornelias vårshow, hon var gryym ! Helt ärligt blev jag imponerade av alla som kunde saker jag inte kan, vilket var ganska mycket... Elin skrattade ganska mycket åt mig där bland alla trehopp och axlar! Sedan åkte jag och elin till stan och satt på donken en stund o snackade som vanligt! Sedan träffade jag CA och vi såg Hur många lingon finns det i världen, en huuur mysig film som helst. rekomenderar !
Nu idag har jag soviitt läänge och sedan åkte jag på dansen, som var grym som vanligt. Nu ska jag bara ta det lugnt tills sängen kallar.


bildbriiiiiiist ! 


HOPPAS ATT NI HADE EN BRA HELG !

LÖÖRDAG

hey bloggis !

Ligger på Emmys soffa och ska snart fixa mig. Efter det bär det av till Cornelias vårshow med Elin och efter det blir det biio med CA. Mysigt :) Ser fram emot min kväll :D Hoppas ni får en bra kväll allesammans !



längtar efter tiderna då man kan ha shorts och linne, men de är snart här... !

a smile doesn't kill anyone

Hey snyggingar,

orkar inte blogga, har inget att skriva. har haft en bra dag i skolan och på eftermiddagen. hela mi ndag har helt enklet vart bra.

men nu är jag trött och vill sova, mot badrummet och sen sängen !


f j f s h !

Hey !

Vi har nyligen läst om etik och moral i skolan och jag funderade idag på uttrycket, slutet gott,  allting gott. det lär ju tillhöra konsekvensetiken, det spelar ingen roll hur handlingen är, bara resultatet spelar roll.
och ja, det var min dagens fundering ;]

Har iaf haft en i princip dunderbra dag ! Lite skumt i början men nu mot slutet har det vart bra ! Satt kvar i skolan till typ 4 sen gick jag och Elin hem till mig genom skogen o va där och haha gjorde typ ingenting. en sån himla bra start på veckan, i princip allt är fixat och nu är det bara att köra...!


ni får leva min mina egobilder, take it or leave it ! :D


love, sofia

älskling

behind these castle walls


bland de vackraste platserna på jorden

Har ingenting att skriva

take care!


Francais

Salut !

Je m'appelle Sofia et j'amie francaise ! säger bara en sak, M V G på nationella ! Fuck yeah!

okey... vad ska jag skriva mer tro, gjorde syntest idag... gick väl bra, -1,25 på höger och -0,25 på vänster. blir nog inga glasögon än på ett tag. det lär ju visa sig. Torsdagen har varit som alla torsdagen, supermysiga. Vals på idrotten, jag och selma ägde ut alla ;) Elin var kvar i skolan med sin hjärnskakning och Amanda var sjuk... sedan mötte vi alla i skolan och käkade lunch. sedan var det engelska prov och sen satt vi och snackade till basgrupp.
Myyys ! Nu sitter jag här hemma i soffan och ska plugga till kemi och fysikprovet vi har imorgon. Sedan drar jag på bio med mina konfakompisar, looking forward to it! ♥

hahah förlåt för alla egobilder !
Nu ska jag läsa om jonbindningar !!

kissies


Akuten

Hej !

Innehållsrik dag ! Först var min röst borta när jag vaknade, sedan vare nationella i biologi hela förmiddagen. gick väl helt okey..  sedan var det lunch. prinskorv i brunsås, som ehh såg ut som ngt annat. så jag tog en av arams falukorvsbitar, hahaha xd sedan gick jag ner till barnakuten till mitt hjärta Elin som satt där. efter sex timmar så fick vi komma in till rummet. läaren kom ett tag senare och det var en hjärnskaknig sedan hon ramlat av hästen. men sex timmar med elin går ju snabbt.. :D nu har vi iaf tagit farväl. sitter framför en varsin dator och jag ska snart äta, i'm starving har inte ätit ngt riktigt sen lite filmjölk halv 8 imorse ;)


witwå
hhaha elin förlåt men dom är så jävla fina !

kyssar

ett liv kvar att leva

http://www.ettlivkvarattleva.se/

kolla in länken, en otrolig bok, en otrolig författare och en sjukt starkt budskap. har ni inte läst den, så gör det!

dagen

Hej ! Nu sitter jag o försöker äta frukost. Om några minuter ska jag iväg till bussen och sedan till skolan där vi har nationella i moderna språk, jag har franska. Nervös. Sen blir det plugg med Elin förmodligen på ett mysigt café :D nej, nu måste jag till buss ! Puss

Design

HAHAHAHAHAHHAHAH jag fattar inte riktigt detta :D men nu har jag iaf ngt som funkar, men headern är kanske bristfällig :]





puss

in love tonight

Hej gullungar :D

Jag är på jättebra humör, hhöhö! Trots att jag måste plugga till nationella, engprov och kemi och fysiken. Sedan drar jag till daaansen halv tree! Igår firade vi min lillebror, som inte är så liten längre hela 13 år fyller han. shit.

Nej nu ska jag återgå till mitt pluggande, eller facebook...





förra skolavslutningen, haha sötnosar ♥

inköpt



bild från cubus !

blir underbar i sommar ♥

Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for."

hahah jag är så extremt duktigt och bränner handen på ugnen :D


och.. jag har extremt roligt :D

pussss

i taxin i trappen i hissen i hallen jag faller jag faaaller

ska sova, godnatt

jag älskar dig

Idag var jag på jensen på provapådag. det var fett bra. jag tror aldrig jaghar varit på en så rolig franskalektion. någonsin. jag skrattade konstant. Jag tror att jag ska gå där.



pus

pallar inte

jag vet att min blogg är snyggast i hela världen


puss

antar att ni är jävligt nöjda nu

Godkväll folket!

Ligger i min säng och lyssnar på maggio, så jävla grym artist. Kan verkligen lyssna på hennes låtar närsomhelst.
Det är intressant hur snabbt humöret slår om från det ena till det andra. imrgon är det skola igen och jag är verkligen inte pepp, men det blir nog helt ok. nej jag älskar min skola.


förut shit ser fett liten ut

Jag älskar er, hejdå

RSS 2.0