The bottom of a bottle

orkar inte .

kul att vi har deadline på fredag
kul att jag håller på att sprängas inifrån
kul att jag mår så jävla bra
kul att jag inte vet vart jag ska eller hur jag ska hitta hem
kulkulkul

KUL ATT JAG ÄR SÅ POSITIV? :D


OCH ÄVEN DEL 3


RESTEN AV FILMEN


ÄLSKAMIG



NU ÄR DET SÅHÄR. ATT ALLA SKA KOLLA PÅ HELA DEN HÄR FILMEN. DEN FINNS I SEX DELAR OCH ALLA FINNS PÅ YOUTUBE. DETTA ÄR DEN FÖRSTA DELEN. VARSÅGODA. ORKAR NI INTE GÅ IN PÅ YOUTUBE SÅ LÄGGER JAG UPP ALLA FILMERNA I NÄSTA INLÄGG. NU FINNS DET INGA URSÄKTER ATT INTE SE DENNA.

Den är så träffsäker och det visar vad som kan hända. vart allt vår jävla skitsnack kan hamna. tillslut. Människor är inte hållbara för hur mycket som helst och tillsut tar det stopp. Sedan kan man fråga sig hur mobbarna fungerar egentlien men dom är väl bara jäävligt rädda för att hamna utanför. Grejen är att det är även dom som står och kollar på som är precis lika skyldiga. Om man inte agerar, även om man hur gärna som helst vill, så är man typ lika skyldig till mobbning som mobbarna är. true shit. Då kan vi sätta våra egna problem i perspektiv. eller iallafall jag. vad gör det om han är kär i henne istället för mig, vad gör det om mamma köper fel fil på morgonen, vad gör det om hon visar ett sms för henne och ingen annan, vad gör det om jag inte får alla rätt på matteprovet. egentligen. nu säger jag inte att man inte ska ha sina egna problem och gå runt och tänka man jag är iallafall inte mobbad utan jag menar mer att man jag kan efter en stund, och ta med sig det här ut i livet. för alla som kollar på är medskyldiga även om det är jävligt svårt att tänka så och agera ibland. Men ingen är ju perfekt. Ja, vad ska jag skriva mer, den är extremt sevärd.


nog pratat, se filmen nu. och tänk efter.
godnatt.

TYCKER DU ATT DET ÄR KONSTIGT ATT JAG INTE LITAR PÅ DIG?

hej snygggingar !

tittar på pensionärsjävlar, eller det tog nyss slut. käkar hallon och målar naglarna. ett helt okey avslut på en grym helg! Valborg va typ det bästa någonsin, på ngt vis, för det var perfekt. träffade mina underbara vänner, ett litet barn som jag tog ur nöten ur en toffee ur, är inte det ganska snällt? Hahha nu ska jag ta och gå till min underbara säng.... 




kysss


RSS 2.0